Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (2.91 secunde)
Singurii care mai salveaza aparentele sunt primarii propusi vicepresedinti - adica Traian Cristea, Mugur Mitrana, Florin Mitroi Filisan si Constantin, posibili sefi la municipiu Dupa o asemenea nominalizare "de soc", ajungem si la secretarul general adjunct:
Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar 23 August), Vasile Delicoti (primar Poarta Alba), Gheorghe Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod (fost primar Navodari), Gigi Chiru, Zanfir Iorgus (fost primar Mangalia), Ionel Manafu (fost sef DADL), Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghita Corbu (fost sef SAPARD), Ion Toanchina, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Branza (fost sef ANR), Dorel Constantin Onaca;
Apoi, este cunoscut episodul petrecut in 2002, cand primul ministru Adrian Nastase a dispus arestarea lui Mugur Ciuvica si a lui Ovidiu Iane, dupa ce acestia au intocmit raportul Armaggedon II.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat ca dintre toate numele vehiculate pentru functia de premier il va sustine "pe cel de profesie economist", sugerand, astfel, sprijinul PRM fata de Theodor Stolojan (PD-L) sau Mugur Isarescu.
El a explicat ca acesta este un scenariu pe care l-am mai vazut in urma cu cativa ani.Presedintele PSD mai declara saptamana trecuta ca amintirile relatiei cu FMI il „infioara", Geoana apreciind ca ar fi preferabil sa nu se apeleze la FMI in ceea ce priveste un imprumut extern, date fiind conditiile extrem de dure, cu un impact social foarte puternic si constrangeri semnificative.Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a spus la inceputul acestei saptamani ca BNR analizeaza, impreuna cu reprezentantii guvernului, suma optima de imprumutat de pe plan extern, in conditii de costuri cat mai avantajoase si cu un calendar rezonabil de rambursare.Saptamana trecuta, Isarescu a declarat ca un eventual acord cu FMI ar trebui sa fie inclus intr-un pachet de intelegeri cu institutiile europene.Tinta Romaniei, aderarea la zona euro cat mai repedeGeoana a mai explicat ca tinta Romaniei trebuie sa fie aderarea la zona euro cat mai repede cu putinta, alt obiectiv, pe termen mediu, fiind intrarea in grupul marilor tari industrializate si emergente reunite in G20.
"Banii de la FMI nu ajung la Boc si Pogea, ci la Mugur Isarescu, doar imprumutul de la Comisie ajunge la Ministerul Finantelor.
In topul increderii, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla la trei procente de presedinte, cu 37%, fiind urmat indeaproape de Mugur Isarescu - 34%, Emil Boc - 29% si Crin Antonescu - 29%, Mircea Geoana - cu 25%, Theodor Stolojan cu 20 la suta, Ion Iliescu cu 17 la suta si Corneliu Vadim Tudor cu 16 la suta.
Fostul premier Adrian Nastase a fost presedintele de onoare al AGVPS, iar actualul presedinte al asociatiei este Mugur Isarescu - guvernatorul BNR.
Numele vehiculate fiind Mugur Isarescu, Florin Georgescu, Daniel Daianu. In opinia lui Oprescu, partidele care nu vor dori intrarea intr-un astfel de guvern, vor fi sanctionate de electorat.
Traian Basescu a anuntat, joi, ca l-a desemnat pe Lucian Croitoru in functia de premier al Romaniei. Lucian Croitoru este consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu.
Tot in iulie, vine lovitura de teatru: Emil Constantinescu se declara invins de sistem si renunta la o noua candidatura, in favoarea lui Mugur Isarescu.
Sondajul atesta ca Basescu e invins si la capitolul "Incredere", pe primul loc trecand Oprescu, 35%, in timp ce Basescu are doar 33%, Mugur Isarescu 32%, Mircea Geoana 29%, Antonescu 27% s.a.m.d.
A fost ministru intr-un guvern de uniune nationala, al lui Stolojan, apoi iar ministru in guvernele Ciorbea, Radu Vasile si Mugur Isarescu.
Este cea de-a treia zi in care delegatia de afla in Romania, timp in care a discutat cu conducerea PSD, cu reprezentantii Guvernului, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu expertii Ministerului de Finante si cu conducerea PNL.
Daca va fi ales presedinte, liderul PSD intentioneaza sa invite la Bucuresti, cat mai repede, principalii parteneri internationali si sa aiba o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, cu partenerii sociali in vederea atingerii a doua mari obiective:
PNL are datoria sa aduca la cunostinta Romaniei preparativele Cabinetului Boc-Udrea de impovarare a natiunii, anuntate saptamana trecuta si de Mugur Isarescu", a afirmat Crin Antonescu, acuzand Guvernul de "tentativa de asasinat economic, la adresa celui mai productiv segment, clasa mijlocie".
Am luat act de declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, ca guvernul a prezentat date false, precum s-a intamplat in Grecia", a declarat Victor Ponta, intr-o declaratie de presa.
Ca premier trebuia un Mugur Isarescu, un Theodor Stolojan, un Mihai Tanasescu. Nu il pui pe Boc acolo cand esti in criza!
Un an mai tarziu, Radu Vasile lasa locul lui Mugur Isarescu, dupa o noua grava criza politica, dar PD intra in proaspatul guvern, din nou, cu aceiasi oameni, la care se adauga Petre Roman, care renunta la sefia Senatului.
Rezerva internationala reprezinta un element de credibilitate, iar zicala potrivit careia "ban la ban trage" este valabila intrucat Romania nu s-ar fi putut imprumuta daca nu avea rezerve, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
google-analytics.com